Simona Halep, încrezătoare înainte de turneele de la Dubai şi Doha

Tenismana română vrea să scoată rezultat maxim la Dubai şi Doha, câştigate de numărul 3 WTA în 2015, respectiv 2014
Jucătoarea română de tenis Simona Halep
Jucătoarea română de tenis Simona Halep (Fed Cup/facebook)

Simona Halep a părăsit România cu destinaţia Emiratele Arabe Unite, unde va participa la turneul de categoria Premier, de la Dubai, programat să se desfăşoare în perioada 15-20 februarie, competiţie pe care sportiva noastră a câştigat-o anul trecut.

Românca este foarte încrezătoare şi cu moralul bun, după rezultatele mai puţin satisfăcătoare din ultima perioadă, cea din urmă fiind eşecul confruntării dintre echipele de tenis ale României şi Cehiei în Fed Cup.

Constănţeanca care a coborât şi o treaptă în ierarhia WTA, va fi prezentă şi în circuitul de la Doha (Premier 5), care va debuta imediat după cel din Dubai (21-27 februarie), tenismana de la malul mării adjudecându-şi acest trofeu la ediţia din 2014.

Simona vrea să câştige şi crede că poate îndeplini această dublă performanţă, pentru ea fiind totodată şi o perioadă de pregătire pentru meciul pe care echipa României îl va susţine în faţa Germaniei, din barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială a Fed Cup, programat să se desfăşoare în 16 şi 17 aprilie, la Cluj Napoca.

"Sunt pregătită, plec încrezătoare. Merg la Dubai, nu ştiu ce voi face, dar mă bucur că sunt sănătoasă şi că pot juca. Le-am câştigat pe amândouă şi de aceea sunt speciale. Mă simt bine acolo, atmosfera e plăcută, relaxată..şi de ce nu, poate fac şi un rezultat maxim."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport