Simona Halep favorită la turneul de la Roland Garros - Chris Evert

Simona Halep
Simona Halep (Epoch Times România)

Simona Halep aşteaptă cu încredere turneul de Mare Şlam de la Roland Garros, turneu care anul trecut i-a adus confirmarea pe plan mondial prin jocul prestat în finala cu Maria Şarapva, finală în care a fost foarte aproape de a-şi înscrie numele printre câştigătorii râvnitului trofeu.

Simona a pierdut finala de anul trecut cu mult mai experimentata de la acea vreme Maria Şarapova şi îşi propunea ca în 2015 să ajungă din nou în finală şi să iasă victorioasă.

După experienţa din acest an de la turneele pe zgură - Madrid şi Roma - acum Simona Halep considerăcă este în formă: "Acum încep să simt jocul pe zgură. Îmi place această suprafaţă, mereu mi-a plăcut şi am fost încrezătoare. Jocul meu este din ce în ce mai bun".

Marea jucătoare de tenis Martina Navratilova, o consideră favorită la câştigarea titlului pe Serena Williams, cu toate că aceasta a avut probleme la cot şi nu era sigură dacă va putea juca la turneul de la Roland Garros.

"Serena e uimitoare. Noua generaţie de jucătoare nu-i poate face faţă, aşa că are o bună şansă de a câştigat la Roland Garros.", şi-a exprimat opinia Navratilova.

Navratilova a mai afirmat că Simona Halep preferă jocul pe zgură, dar că nu are forţa Serenei.

Chris Evert, care a câştigat 18 turnee de Grand Şlam, consideră că Simona Halep are cele mai multe şanse să câştige Openul francez: "Serena va avea multe probleme cu Halep. Cred că românca este favorită. Anul trecut a jucat finala, iar acum este mai bună decât în 2014".

Turneul de la Roland Garros va avea loc în perioada 24 mai - 7 iunie.

Tragerea la sorţi a meciurilor e programată vineri după-amiază.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.