Simona Halep, evoluţie admirabilă la Cincinnati! S-a calificat în sferturi (video)

Campioana noastră a trecut în două seturi de australianca Ashleigh Barty, vineri, în optimile competiţiei americane, scor final 7-5, 6-4.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Captură foto)

Simona Halep continuă să câştige la turneul WTA Premier 5 “Western & Southern Open” de la Cincinnati (Ohio).

Lidera ierarhiei WTA a dispus, vineri, de sportiva din Australia, Ashleigh Barty (22 ani, 16 WTA) cu scorul de 7-5, 6-4, vinei, pe arena centrală a complexului sportiv după o oră şi 30 de minute de joc efectiv, jucătoare pe care principala favorită o mai învinsese săptămâna trecută în semifinalele turneului de la Montreal.

"A fost foarte delicat meciul, pentru că ea este o adversară care variază ritmul, iar mingile au fost grele. Sunt foarte bucuroasă că am trecut cu bine şi că diseară voi mai juca o partidă.. Cred că ea a ratat mai mult decât mine astăzi, iar atunci când am început să-i atac reverul şi am făcut-o să se deplaseze, situaţia mi-a devenit favorabilă." a declarat constănţeanca în interviul acordat la finalul partidei.

Simona, care şi-a asigurat un cec în valoare de 61.000 dolari şi 190 de puncte WTA, o va înfrunta în lupta pentru calificarea în careul de aşi a competiţiei pe ucraineanca Lesia Ţurenko (29 ani, locul 44 WTA), care a dispus la rândul ei, cu 7-6 (7/5), 6-2, de rusoaica Elena Makarova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport