Simona Halep, despre partida din turul trei câştigată în faţa rusoaicei Svetlana Kuzneţova

"Singura provocare pe care o simt este aceea de a câştiga meciul următor. Nu contează împotriva cui joc. Faptul că sunt din nou în sferturi de finală aici înseamnă mult pentru mine." - Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Captură foto)

Simona Halep (27 ani, 4 WTA) a obţinut o nouă victorie pe tabloul principal de simplu a circuitului de la Toronto (Canada) - 'Rogers Cup'.

După partida din manşa anterioară câştigată greu, cu emoţii, în faţa americancei Jennyfer Brady (24 ani, 76 WTA) cu scorul 4-6, 7-5, 7-6 (5), timpul de joc alocat fiind de două ore şi 26 de minute, de data aceasta duelul cu rusoaica Svetlana Kuzneţova (34 ani, 198 WTA) a fost mai accesibil, fosta lideră mondială impunându-se clar cu 6-2, 6-1 după doar 67 de minute de joc efectiv.

''Cred că am jucat mai bine decât ieri (miercuri, n. red.), chiar dacă adversara a fost diferită. Svetlana joacă lovind cu mult efect. Brady a lovit foarte tare. Sunt jucătoare diferite. Cred că am lovit bine mingea şi sunt foarte mulţumită de felul în care am jucat împotriva ei, deoarece e mereu dificil şi de fiecare dată avem meciuri tari'', a declarat Simona Halep la conferinţa de presă de după meci, potrivit WTA.

Învingătoarea de anul trecut de la Rogers Cup se află acum pentru a cincea oară în această fază a competiţiei canadiane. Palmaresul ei la acest circuit cuprinde două trofee la Montreal, în 2016 şi 2018, în timp ce la Toronto a jucat o finală în 2015 şi a disputat o semifinală în 2017.

''Singura provocare pe care o simt este aceea de a câştiga meciul următor. Nu contează împotriva cui joc. Faptul că sunt din nou în sferturi de finală aici înseamnă mult pentru mine. Înseamnă că încep să simt din nou ritmul pe care l-am avut la Wimbledon, să spunem aşa. Am fost un pic îngrijorată în vacanţă că va fi dificil să revin, dar e normal să iei pauze din când în când. Vreau doar să ies pe teren şi să joc mai bine decât am făcut-o azi (cu Svetlana Kuzneţova, n. red.)'', a conchis sportiva de la malul Mării Negre, care în continuarea va primi replica cehoaicei Marie Bouzkova (21 ani, 91 WTA) - jucătoare venită din calificări, şi care a surprins în optimi prin eliminarea letonei Jelena Ostapenko în două seturi, cu 6-2, 6-2.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport