Simona Halep, declaraţii după victoria în faţa Carolinei Dolehide (Indian Wells)

"Am luptat şi am încercat să găsesc ritmul şi tactica potrivită pentru ea şi am reuşit. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl iau din acest meci, nu neapărat victoria.." - Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Captură foto)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep este proaspăt calificată în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells din California, după un meci destul de complicat susţinut în faţa sportivei ţării gazdă Caroline Dolehide - beneficiară a unui wildcard.

În dauna diferenţei în ierarhia WTA - locul 165, tânăra americancă a jucat excelent mai ales în primul set, câştigat cu un incredibil 1-6. Lidera ierahiei mondiale şi-a revenit însă din setul doi, punând uşor dar sigur stăpânire pe joc, câştigând în final cu 1-6, 7-6 (3), 6-2.

"Sunt foarte fericită pentru această victorie. A fost dificil şi am tot respectul pentru ea, deoarece a jucat un tenis foarte bun.. nu mai jucasem împotriva ei, aşa că nu ştiam cum vine mingea. A fost destul de dificil în primul set, am jucat prea plat şi prea rapid. Apoi am încercat să ratez mai puţin şi să o fac să alerge, să plimb mingea mai mult'', a declarat românca potrivit site-ului WTA.

"Am luptat şi am încercat să găsesc ritmul şi tactica potrivită pentru ea şi am reuşit. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl iau din acest meci, nu neapărat victoria. Faptul că am găsit ceea ce trebuia să joc şi am revenit este mai important" a continuat constănţeanca, care în optimi o va întâlni pe chinezoaica de 26 de ani Qiang Wang (55 WTA).

Legat de următoarea partidă de la Indian Wells, sportiva noastră este încrezătoare şi plină de optimisim. În urmă cu câteva zile ea s-a antrenat împreună cu Wang, făcându-şi cu această ocazie o părere legat de viitoarea sa adversară.

"M-am antrenat acum câteva zile cu ea. E o adversară dificilă, joacă bine şi mă aştept la un meci greu, diferit de cel de azi, dar sunt pregătită. Mă simt bine şi voi face tot ce pot ca să câştig" a încheiat Halep.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport