Simona Halep declară fair play pentru turneul de la Doha (WTA)

Proaspăta campioană a circuitului de la Dubai nu va onora cu prezenţa 'Qatar Total Open 2020' programat să se desfăşoare în perioada 23 - 29 februarie la Doha, motivul invocat fiind o accidentare suferită la un antrenament înainte de a pleca din România.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Simona Halep/facebook)

Simona Halep (28 ani, 2 WTA) care şi-a trecut în palmares, sâmbătă, cel de-al 20-lea trofeu al carierei - Dubai Duty Free Tennis Championships - după o finală cu kazaha Elena Rîbakina (20 ani, 19 WTA), scor final 3-6, 6-3, 7-6 (7-5), a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că s-a retras de la Doha, fosta lideră mondială suferind o mică accidentare la un antrenament înainte de a părăsi România.

"Am început turneul cu o mică accidentare. M-am accidentat la un antrenament înainte să plec din România. Am forţat aici, dar acum voi spune stop şi mă voi odihni", a mărturisit Simona, campioană la Doha în 2014, respectiv vicecampioană în 2019.

Constănţeanca - cap de serie numărul doi la competiţia dotată cu premii totale de 2.939.695 dolari, ar fi trebuit să evolueze direct în turul doi cu învigătoarea dintre Anett Kontaveit (Estonia) şi Anastasija Sevastova (Letonia).

Locul ei însă pe tabloul principal va fi luat de bielorusa Aryna Sabalenka - jucătoare învinsă de românca noastră în sferturile circuitului de la Dubai.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport