Simona Halep, calificată în turul 3 în turneul de la Paris

Simona Halep a câştigat partida cu Zarina Diyas din Kazahstan, cu scorul de 7-6, 6-2 la turneul de Mare Şlam din Franţa.
Tenismana română Simona Halep
Tenismana română Simona Halep (Roland Garros/twitter)

Românca Simona Halep (locul 6 WTA) a făcut încă un pas spre fazele superioare ale turneului ei preferat de la Roland Garros, învingând-o pe sportiva din Kazahstan, Zarina Diyas (locul 90 WTA) cu scorul de 7-6, 6-2.

Primul set a fost mai problematic, Simona permiţându-i rivalei să preia conducerea în primele game-uri, ca apoi să revină şi să învingă în final în tie-break cu 7-6. În setul al doilea, constănţeanca nu a avut probleme, impunându-se cu 6-2.

Următoarea adversară a Simonei Halep este japoneza Naomi Osaka (locul 101 WTA), care a învins-o pe Lucic-Baroni, cu scorul de 6-3, 6-3.

"Am încercat voleuri drive, am încercat totul, iar în setul al doilea serviciul a fost mai bun. Sunt fericită că am putut să câştig. E bine că joc primul meci întotdeauna. Mâine am zi liberă şi am tot timpul să mă pregătesc pentru următorul tur" a declarat Simona Halep.

Ilie Năstase, colaboratorul Eurosport a intervievat-o pe Simona după meci, potrivit gsp.ro.

"- Am văzut că ai mai învins-o de două ori. Ţi-a fost mai greu azi?
A fost bine că azi am reuşit să câştig. Într-adevăr, în meciurile anterioare a fost ceva mai uşor.

- Arena asta e un pic mai mare decât celelalte. Îţi trebuie mai mult timp să te acomodezi cu un asemenea teren?
- Da, mi-a fost un pic mai greu, dar în cele din urmă am ieşit învingătoare."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport