Simona Halep accede în seminfinale la Madrid

Simona Halep a învins-o pe compatrioata sa Irina Begu în sferturi în trei seturi, scor 6-3, 0-6, 6-1 la turneul Premier Mandatory de la Madrid, cu premii în valoare de 5.300.951 USD.
Tenismana română Simona Halep
Tenismana română Simona Halep (Mutua Madrid Open/twitter)

Simona Halep, care este singurul cap de serie rămas în competiţie la turneul Mutua Madrid Open, continuă seria succeselor. Constănţeanca s-a calificat în semifinale după ce a învins-o pe compatrioata sa Irina Begu cu scorul de 6-3, 0-6, 6-1.

După un prim set câştigat de Simona la scorul de 6-3, în setul al doilea Irina Begu a condus jocul, reuşind să ia 6 game-uri consecutiv Simonei. În decisiv, Halep s-a mobilizat şi şi-a adjudecat setul cu 6-1.

Tot joi vor juca, în sferturi, Sorana Cîrstea cu slovaca Dominika Ciubulkova şi Patricia Maria Ţig cu australianca Samantha Stosur.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport