Siegfried Mureşan: Să vă spun ce înţelege Dragnea prin "dezbateri aşezate" cu protestatarii

Siegfried Mureşan
Siegfried Mureşan (Epoch Times România)

Europarlamentarul Siegfried Mureşan a încercat să "traducă" ce înţelege preşedintele PSD Liviu Dragnea prin "dezbateri aşezate" cu protestatarii.

"Dragnea spune că vrea "dezbateri aşezate" cu protestatarii. Să vă spun ce înţelege prin asta: el să vorbească, restul să asculte şi să fie de acord cu el. Aşa ceva nu va exista. România nu este PSD! Domnule Dragnea, ce ar fi să vă retrageţi dumneavoastră "aşezat" din viaţa politică?", a comentat Siegfried Mureşan pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că mii de români au ieşit din nou în Piaţa Victoriei pentru a protesta împotriva măsurilor pe care PSD intenţionează să le opereze în domeniul Justiţiei.

În repică, liderului social-democraţilor le-a transmis manifestanţilor că trebuie să începem să avem "dezbateri aşezate" în România, pe "cele mai sensibile probleme". Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne