Siegfried Mureşan candidează la funcţia de vicepreşedinte al Partidului Popular European

Siegfried Mureşan
Siegfried Mureşan (Epoch Times România)

Deputatul european Siegfried Mureşan va candida pentru funcţia de vicepreşedinte al Partidului Popular European (PPE) la Congresul Statutar al partidului care va avea loc în 20 şi 21 noiembrie la Zagreb, Croaţia.

"Candidez la funcţia de vicepreşedinte al Partidului Popular European pentru că vreau ca PPE să rămână cea mai importantă forţă politică în Europa, care răspunde la nevoile cetăţenilor europeni şi care contribuie decisiv la întărirea României în Uniunea Europeană. Pentru asta, este nevoie de o conducere puternică şi modernă a PPE. Voi lucra strâns cu viitorul preşedinte al PPE, Donald Tusk, care este un om politic ce înţelege foarte bine aşteptările poporului român de la Uniunea Europeană.

Am fost purtător de cuvânt al Partidului Popular European, vicepreşedinte al Comisiei pentru bugete a Parlamentului European, negociator-şef pentru Bugetul UE din 2018 şi sunt, din iunie 2019, vicepreşedinte al Grupului PPE din Parlamentul European. Cunosc foarte bine provocările Europei şi cunosc foarte bine familia politică a PPE. Toate aceste lucruri mă vor ajuta să întăresc conducerea PPE şi să influenţez în bine direcţia partidului pentru următorii ani", a declarat Siegfried Mureşan.

Aproximativ 2.000 de persoane din 40 de ţări vor participa la Congresul PPE de la Zagreb. Dintre aceştia, 719 delegaţi cu drept de vot vor alege preşedintele, vicepreşedinţii, secretarul general şi trezorierul partidului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne