Şi transporturile "merg bine". Dragnea, mulţumit de Cuc

Deşi Tudose a tunat şi a fulgerat pe tema situaţiei... problematice din domeniul transporturilor, Liviu Dragnea se declară mulţumit de activitatea lui Cuc şi de cea a Guvernului în general.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Eooch Times)

Tarom pe pierdere, CFR Marfă pe pierdere, autostrăzi mai mult nu decât da... Cu toate acestea, Liviu Dragnea s-a declarat mulţumit, marţi, de activitatea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, şi a Cabinetului Mihai Tudose, exprimându-şi în schimb nemulţumirea faţă de activitatea fostului ministru PNL al Transporturilor, Ludovic Orban, pe care l-a invitat la discuţii, insinuând că acestuia nu o să îi convină.

Întrebat cum comentează intenţia PNL de a depune o moţiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, Dragnea a răspuns: "Eu sunt mulţumit (n.r. - de activitatea lui Răzvan Cuc). N-am fost mulţumit de activitatea ministrului Orban cât a fost la Transporturi şi, dacă vrea detalii, îl invit la o discuţie. Dacă vrea detalii, dar să se gândească serios", a declarat Dragnea, preluat de Agerpres, la Călăraşi.

De asemenea, Dragnea a profitat de ocazie pentru a-şi exprima mulţumirea şi faţă de activitatea Guvernului.

"E în regulă şi cu premierul şi cu Guvernul, lucrează, sunt în grafic, au recuperat mare parte din ceea ce era de recuperat, lucrurile funcţionează în regulă. Erau foarte multe întârzieri, măsuri neadoptate, proiecte de lege, proiecte de hotărâri de guvern, ordine de miniştri care trebuiau adoptate şi n-au fost adoptate şi puneau în pericol până la urmă veniturile care să ne asigure să finanţăm tot ceea ce am prevăzut ca şi măsuri sociale şi ca şi facilităţi fiscale pentru persoane fizice şi, în special, pentru mediul de afaceri", a menţionat liderul PSD.

Reamintim că nu mai demult de vineri, premierul Tudose l-a bruftuluit pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, din cauza problemelor de la autostrăzi, dar şi pentru pierderile suferite de TAROM, CFR Marfă şi CFR Călători.

"Domnule Cuc, de ce aţi prelungit mandatul celui de la TAROM cu patru luni? Aţi spus că vă asumaţi, că ştie ce face şi că aveţi încredere în el. Aşa este? Să înţeleg că aveţi încredere în el şi împreună formaţi o echipă care vă asumaţi ce e acolo? 104 milioane pierdere pe şase luni? CFR Marfă pierdere; CFR Călători, pierdere. Înţeleg că e o echipă foarte bună, dar nu mergeţi în direcţia care trebuie. Nu stiu ce vedeţi bun în asta", i s-a adresat Tudose lui Cuc.