Shen Yun, o performanţă de neuitat la Viena

(Prin bunăvoinţa companiei Shen Yun)

Spectacolul de deschidere a turneului european al Shen Yun Performing Arts, ce a avut loc vineri seară la Stadthalle din Viena, a fost foarte bine primit de public.

Iată ce au declarat unii dintre specatatori.

[Christian Frank, Proprietar, IP TV]:
"Este ceva foarte special, deoarece să vezi acest tip de artă şi acest tip de exprimare cu această calitate înaltă se întâmplă foarte, foarte rar. Este acelaşi tip de calitate pe care o puteţi vedea la Teatrul Balshoi sau la Opera din Viena, care au de asemenea balet cunoscut în întreaga lume, dar ele nu au legătura cu miile de ani de cultură, care poate provoca o mulţime de emoţii puternice într-un timp scurt. "

Acest artist a fost deosebit de impresionat de coregrafie.

[Rameh Nair, artist, coregraf]:
"Eu mă ocup foarte mult de coregrafie, am următoarea repetiţie mâine şi sunt foarte inspirat de coregrafia sau de coregraful [de la Shen Yun], care a adus aceste dansuri pe scenă şi voi include cu siguranţă ceva din ceea ce am simţit astăzi în munca mea, pentru că m-au uimit. "

Aceşti membrii ai familiei austriece regale au fost în special captivaţi de dans.

[Herta Margareta Habsburg-Lothringen, membru al familiei regale austriece]:
"Ce-a fost cu adevărat uimitor este că dansatorii pluteau, era o lume diferită, ceva uimitor"

[Sandor Habsburg-Lothringen, membru al familiei regale austriece]:
"Eu cred că este un mesaj minunat de pace."

Acest restaurator de opere de artă vechi spune că tema spirituală din spectacol a mişcat-o profund.

[Maria Ranacher, conservator-restaurator de pictură]:
"Sunt foarte impresionată de această artă chineză veche şi despre "arta dansului", în special eleganţa şi valorile spirituale m-au mişcat. De asemenea mesajul despre Falun Gong sau Falun Dafa a fost foarte copleşitor. Ştiu că regimul chinez este foarte crud cu propriul popor. Religia şi libertatea sunt suprimate".

Acest fondator şi director al unui program muzical pentru copii afirma că spectacolul Shen Yun a fost înălţător.

[Isabella Tabibian-Cho, Fondator & Director, Munchkins Muzical]:
"Cred că ar trebui să mergem cu toţii în paradis. Cred că credinţa oamenilor, întreaga minte uşoară, fiind liniştit, trăind cât de bine pot pe pământ, va face ca în cele din urmă sa fie ca şi cum (oamenii) sunt deja în paradis, ori cu siguranţă spectacolul îi trimite în paradis. Cred că este un fel de mesaj care ne este adus prin performanţă. "

[Sandor şi Herta Margareta Habsburg-Lothringen, membrii ai familiei regale austriece]:
"Shen Yun este încântător!"

Shen Yun a mai susţinut încă un spectacol la Stadthalle din Viena sâmbătă, înainte de a călători la Londra pentru o serie de şase spectacole între 5- 9 martie.

Shen Yun Performing Arts, cu sediul la New York, efectuează turnee în toată lumea fiind într-o misiune de a reînvia cultura tradiţională chineză. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi shenyunperformingarts.org

The Epoch Times este onorat ca sponsor al companiei Shen Yun Performing Arts.