Shen Yun e ‘Minunat’ afirmă directori de la Hollywood

Ramy Katrib împreună cu soţia, Jaspreet Dhillon, după spectacolul Shen Yun de la Dorothy Chandler Pavilion, Los Angeles, 14 ianuarie 2012
Ramy Katrib împreună cu soţia, Jaspreet Dhillon, după spectacolul Shen Yun de la Dorothy Chandler Pavilion, Los Angeles, 14 ianuarie 2012 (Yaning Liu / The Epoch Times)

LOS ANGELES-Shen Yun şi-a încheiat demn de laudă, sezonul în California de Sud cu casa închisă, la Dorothy Chandler Pavilion, în Los Angeles, sâmbătă, 14 ianuarie.

Printre reprezentanţii de la Hollywood au fost directorii de divertisment Ramy Katrib, CEO şi fondator al Digital Film Tree, şi soţia sa, Jaspreet Dhillon, producătorul de animaţie pentru the Simpsons.

Ambii au fost mişcaţi de Shen Yun.

"A fost minunat", a spus domnul Katrib.

"Este splendid, uimitor, foarte bine realizat", a spus doamna Dhillon.

Dl Katrib este o legendă în cercurile de producţie de la Hollywood, el dezvoltând o aplicaţie de editare de film, care este foarte căutată. Dl Katrib şi Digital Film Tree au lucrat recent cu echipă de la Scrubs, serialele populare de televiziune difuzate de NBC, ajutând echipa Scrubs să-şi simplifice procesul de producţie, utilizându-i tehnologia.

În linie cu formaţia sa tehnologică, domnul Katrib a remarcat aplicarea tehnologiei digitale de către companie pentru a spori performanţele Shen Yun.

"Proiecţia de fundal a fost grozavă," a spus el.

"Vizualul şi luminile au fost, de asemenea, foarte plăcute de privit", a adăugat el.

Ceea ce l-a interesat în mod special pe domnul Katrib au fost, însă, temele mai profunde care se succed în Shen Yun.

"A fost cu adevărat surprinzător ... spectacol este mai mult de esenţă, în ceea ce priveşte ideile şi cultura," a spus el, "tema binelui împotriva răului, şi de asemenea, o istorie care merge 5000 de ani înapoi în timp."

Compania Shen Yun cu sediul la New York, a fost formată dintr-un număr de artişti chinezi de peste ocean, care s-au angajat în "reînvierea a 5000 de ani de cultură chineză de inspiraţie divină", conform site-ul Shen Yun.

Dl Katrib a comentat cu privire la amestecul cultural din spectacol, constatând că există o "difuzare de cultură, dans clasic chinez şi muzică din întreaga Chină, inclusiv din Taiwan."

Dansul clasic chinez este la baza spectacolelor Shen Yun, afirmă site-ul Shen Yun, "cu numeroasele stiluri de dans etnice şi populare chineze întregind seara."

Jaspreet Dhillon, soţia domnului Katrib şi o celebritate la Hollywood, este de acord cu observaţiile soţului ei privind profunzimea în Shen Yun, declarând că compania "a avut cu siguranţă multe de spus."

Asta a încântat-o pe doamna Dhillon, şi ea a declarat că "a devenit un fan al producţiei."

Shen Yun a mişcat-o la un nivel foarte personal, a explicat ea.

"Vreau să explorez de unde vine totul, ce înseamnă, istoria. [Shen Yun] mă face să mă reconectez cu istorie de la originea mea, cu ce s-a întâmplat pe drumul înapoi. În totalitate. ", a spus ea căutându-şi cuvintele şi concluzionând," A fost minunat. "

Reportaj de Yaning Liu şi Bendig Ben.

Shen Yun Performing Arts are trei companii care efectuează turnee cu spectacole susţinute simultan în întreaga lume. Compania din New York, Shen Yun Performing Arts, va prezenta următoarele spectacole la San Diego, între 19 şi 22 ianuarie.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi shenyunperformingarts.org.

The Epoch Times este mândru de a fi un sponsor al Shen Yun Performing Arts.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură