Sfârşit de epocă Mazăre. Fostul edil de la malul mării şi-a dat demisia şi din PSD

Radu Mazăre
Radu Mazăre (Sursa-Facebook)

La scurt timp după ce a demisionat din funcţia de primar al Constanţei, după 15 ani de activitate, Radu Mazăre a decis să renunţe şi la calitatea de membru al PSD, informează Mediafax.

Surse din rândul organizaţiei municipale a PSD Constanţa au declarat, pentru Mediafax, că Mazăre a plecat din partid, precizând că demisia ar fi fost depusă săptămâna trecută la filiala municipală. Potrivit agenţiei de ştiri, la mijlocul lunii martie, Radu Mazăre demisionase şi din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Constanţa.

Mazăre anunţase că se va retrage din prim planul politicii încă din luna martie, când, după ce a fost reţinut pentru trei fapte de luare de mită, abuz în serviciu şi două fapte de conflict de interese în dosarul în care este acuzat că ar fi luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. Mai multe despre dosarul lui Radu Mazăre puteţi citi aici.

De-a lungul carierei sale politice, Mazăre s-a remarcat prin extravaganţele sale, precum vacanţe la Rio şi în alte locuri exotice şi participarea la varii parade şi carnavaluri, îmbrăcat în costume de rege, maharajah, pirat sau chiar ofiţer SS.

Pe lângă dosarul care l-a trimis direct după gratii, fostul primar mai are şi alte cazuri pe rol la DNA, fiind acuzat, printre altele, de luare de mită pentru licitaţia vizând construirea cartierului de săraci din Constanţa, retrocedări ilegale de terenuri etc.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne