Şerban Nicolae: România este victima unui jaf al "gulerelor albe"

Serban Nicolae(lider de grup PSD la Senat)
Serban Nicolae(lider de grup PSD la Senat) (Florin Chirila/Epoch Times)

România este victima unui jaf al "gulerelor albe". Există bănci şi companii multinaţionale care, deşi sunt în România de mulţi ani, declară profit zero sau chiar pierderi, astfel că statul nu beneficiază de pe urma lor, a acuzat recent, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul PSD Şerban Nicolae.

"Poate că vor mai continua protestele, dar mi-e greu să cred, mi-e din ce în ce mai greu să cred că oamenii bine informaţi şi de bună credinţă au într-adevăr motive să protesteze. L-am auzit chiar pe preşedintele României că sunt măsuri care duc la nişte creşteri salariale infime. Nu despre asta era vorba. Pentru creşterea salariilor am avut şi vom avea în continuare alte măsuri. Nimeni nu protestează pentru faptul că aceste companii acţionează pe piaţa românească de ani de zile şi cu toate astea beneficiile aşteptate de la investitorii străini nu apar. Poate că lucrurile vor începe să se schimbe sau poate că cei care protestează vor înţelege că, de fapt, România este totuşi victima unui jaf al gulerelor albe", a declarat Şerban Nicolae, citat de Digi24.

În acelaşi timp, pesedistul a susţinut că modificările fiscale recent adoptate de Guvern - aşa-zisa Revoluţie Fiscală care a stârnit mare nemulţumire în spaţiul public - nu fac altceva decât să ajute la colectarea mai eficientă a taxelor.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne