Şerban Nicolae ironizează Congresul PSD: O spectaculoasă confruntare de idei! N-a fost uşor, dar cred că am ales bine!

Serban Nicolae
Serban Nicolae (Epoch Times România)

După Congresul PSD de sâmbătă, în urma căruia Marcel Ciolacu l-a învins categoric pe fostul ministru al finanţelor Eugen Teodorovici în cursa pentru şefia partidului, senatorul social-democrat Şerban Nicolae a reacţionat cu sarcasm cu privire la întregul eveniment.

“CONGRES 2020. O spectaculoasă confruntare de idei şi soluţii alternative constructive.
N-a fost uşor, dar cred că am ales bine!”, a susţinut Nicolae, pe pagina sa de Facebook.

Remarcile senatorului sunt pe aceeaşi linie cu poziţia adoptată de fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, care, exprimându-şi dezamăgirea că Teodorovici nu a avut nicio şansă de a câştiga şefia PSD, a descris Congresul social-democraţilor ca fiind o “glumă macabră” şi plin de “aranjamente dinainte ticluite” care să asigure victoria lui Ciolacu şi a echipei sale de “academişti secreţi”.

“Pe lângă statut, morală şi bun simţ. Pentru că nu numai Eugen Teodorovici a fost umilit de băieţii ăştia ai sistemului. Ci întregul partid cu electoratul său cu tot. Iar personajele acestea, echipate în civil, numai la victoria PSD în alegeri nu se gândesc. Dimpotrivă”, a susţinut Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Marcel Ciolacu a fost ales noul preşedinte al PSD cu 1.310 voturi dintre cele 1.450 exprimate. Din echipa sa fac parte, printre alţii, Sorin Grindeanu în funcţia de prim-vicepreşedinte, Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte, Vasile Dîncu pe poziţia de preşedinte al Consiliului Naţional, şi Paul Stănescu ca secretar general.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne