Şerban Nicolae: Iohannis încearcă exterminarea PSD-iştilor pe un model de acum 70-80 de ani

Şerban Nicolae
Şerban Nicolae (Epoch Times România)

Senatorul PSD Şerban Nicolae s-a lansat luni seară, la Antena 3, în noi atacuri la adresa preşedintelui Iohannis, asimilându-l din nou pe acesta naziştilor. Mai exact, social-democratul a susţinut că şeful statului încearcă „exterminarea PSD-iştilor pe un model de acum 70-80 de ani”, făcând trimitere la acţiunile naziştilor.

„Faptul că domnul Iohannis şi-a pus în gând exterminarea PSD-iştilor pe un model de acum 70-80 de ani, uitând sau neuitând un asemenea mod de gândire care bagă de-a valma simpatizanţi şi votanţi PSD şi vorbeşte în termeni de dispariţie, mă gândesc că, mâine-poimâine, vine şi cu Legile de la Nürnberg, să fie tacâmul complet”, a declarat preşedintele Comisiei Juridice a Senatului, potrivit universul.net.

Afirmaţiile senatorului au fost taxate prompt de Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, care a transmis pentru News.ro că „nu fac decât să îndepărteze România de valorile şi principiile democraţiei”.

"Cu atât mai grave sunt astăzi afirmaţiile senatorului Şerban Nicolae la un post de televiziune, prin care sugera că preşedintele României Klaus Iohannis plănuieşte să introducă legile anti-Semite de la Nürnberg din timpul lui Hitler. Astfel de afirmaţii, chiar şi într-o campanie electorală, nu fac decât să îndepărteze România de valorile şi principiile democraţiei. Nu considerăm că aduc voturi, ci creează false dispute. Istoria Holocaustului nu este şi nu poate fi subiect de campanie", a transmis Elie Wiesel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne