Şerban Nicolae, încadrat la nefrecventabili: Astfel de atitudini mârlăneşti, mitocăneşti nu sunt acceptabile

Dacă PSD nu se desparte de Şerban Nicolae, înseamnă că se desparte definitiv de tot ce înseamnă bun-simţ, educaţie, susţine Ludovic Orban, anunţând că liberalii voi boicota dezbaterile şi emisiunile la care merge Nicolae.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Liberalii nu vor mai participa la emisiuni şi dezbateri publice la care va fi invitat Şerban Nicolae, a anunţat liderul PNL, Ludovic Orban, criticând modul în care social-democratul i-a vorbit miercuri, în plen, deputatei USR Cosette Chichirău.

"Ştiţi foarte bine că am solicitat conducerii PSD excluderea lui Şerban Nicolae din partid. Nu poate fi acceptat acest mod grobian, violent. Nu este acceptabil ca în societatea românească să existe astfel de atitudini mârlăneşti, mitocăneşti şi astfel de exprimări profund jignitoare. În cazul în care PSD nu se desparte de Şerban Nicolae, înseamnă că îşi asumă public atitudinea lui. Înseamnă că se desparte definitiv de tot ce înseamnă bun-simţ, educaţie, şapte ani de acasă, civilizaţie în viaţa publică", a declarat declarat Ludovic Orban citat de News.ro.

Liderul PNL a mai precizat liberalii nu vor mai participa la nicio dezbatere publică şi nu vor merge la nicio emisiune TV la care este şi Şerban Nicolae:

"În ceea ce ne priveşte pe noi, niciun reprezentat al PNL nu va participa la nicio dezbatere publică şi la nicio emisiune la care va participa acest individ. De asemenea, la Senat grupul PNL va solicita sancţionarea lui", a precizat presedintele PNL.

Reamintim că ieri, parlamentarii USR au protestat în timpul aşa-ziselor dezbateri pe legile Justiţiei, acuzând faptul că amendamentele la un act normativ atât de important pentru ţară sunt adoptate pe repede înainte. Cosette Chichirău, deputat USR, a făcut un live din plen iar dialogul cu Şerban Nicolae a degenerat, social-democratul făcând-o nesimţită, proastă etc.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne