Senator PSD jigneşte presa: "Ciobanii ăştia!"

Jurnaliştii prezenţi la Comisia de Apărare din Senat, unde a fost avizat pozitiv proiectul privind achiziţionarea rachetelor Patriot, au dorit să-i ia declaraţii ministrului Mihai Fifor. Iniţiativa lor i-a displăcut senatorului PSD Tit Brăiloiu care i-a numit „ciobanii ăştia”.
Tit Liviu Brailoiu
Tit Liviu Brailoiu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Senatorul PSD de Constanţa Tit Liviu Brăiloiu a avut o ieşire nervoasă faţă de jurnaliştii care îi luau, luni, declaraţii ministrului Apărării, Mihai Fifor.„Ciobanii ăştia”, i-a catalogat social-democratul pe jurnalişti, potrivit digi24.ro.

Ulterior, întrebat de ziarişti de ce le-a adresat acest apelativ, senatorul PSD a încercat să nege iar după ce i s-a spus că există dovada spuselor sale a încercat o explicaţie: „Când călcaţi un om pe picioare şi-l îmbrânciţi, vă cereţi scuze. (...) Orice meserie este onorabilă”, a spus Brăiloiu, adăugând că el a fost jignit destul „până acum” de presă.

Senatorul PSD nu este la prima ieşire de acest gen. În februarie, în timp ce preşedintele Klaus Iohannis ţinea un discurs în faţa Camerelor reunite, iar parlamentarii PSD au început să părăsească sala, Brăiloiu a făcut un gest obscen spre deputatul USR Silviu Dehelean care filma scena cu telefonul. Dehelean a postat, ulterior, pe contul său de Facebook, înregistrarea.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne