COVID-19 loveşte PSD: Un senator a fost internat la Spitalul "Matei Balş" din Capitală

Senatorul PSD Ion Rotaru
Senatorul PSD Ion Rotaru (Youtube - screenshot)

Senatorul PSD Ion Rotaru a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi se află actualmente internat la Spitalul „Matei Balş” din Capitală, anunţă Vocea Brăilei. Preşedintele PSD Brăila a relatat pentru sursa citată că s-a testat în privat pe 16 iulie, deoarece urma să plece împreună cu soţia sa în Germania, iar rezultatul a venit abia marţi, 21 iulie. Testul fiind pozitiv, s-a internat la Bucureşti, în cadrul Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş.

”Da, este adevărat. Eu, joia cealaltă am făcut un test, voluntar, împreună cu soţia, pentru că trebuia să plecăm în Germania la un eveniment. Ne-am făcut la Synevo testul. Dar a venit foarte târziu, după vreo cinci zile. Am fost joi şi noi am primit abia marţea trecută rezultatul. Întâmplarea face că eu am ieşit pozitiv, soţia negativ. Eu eram la Bucureşti când am primit rezultatul. Eram cu comisia cu sparanghelul. Am primit rezultatul, m-am grăbit la Balş cu rezultatul, m-am internat pentru câteva zile. Dar mă simt bine”, a declarat senatorul PSD.

Potrivit social-democreatului, în spital a făcut şi “ceva tratament”, iar acum aşteaptă rezultatul celui de-al doilea test.

"Nu am avut probleme, nu am avut lucruri deosebite. [...] Să vedem rezultatul şi în funcţie de asta teoretic aş putea chiar să plec acasă. Dar încă mai aştept rezultatul testului. Asta este toată povestea. Nimic spectaculos şi nimic aşa de ţinut pe după perdea. În altă ordine de idei, vreau să spun că am fost - ca toţi pacienţii de aici -, tratat cu o atenţie deosebită a personalului. E valabil pentru toţi pacienţii. De altfel, e o aplicare serioasă a întregului personalului medicilor. Deci din punctul ăsta de vedere am constatat că lucrurile funcţionează fără niciun fel de problemă. Acum, la test poate să mai iasă povestea asta, dar el să fie negativat. În sensul că virusul nu mai are forţa sau capacitatea de a produce avarii. Teoretic, dacă ar ieşi pozitiv, ar trebui să mai stau câteva zile în izolare, dacă ar ieşi negativ ar fi închis subiectul”, a adăugat preşedintele PSD Brăila.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne