Semnal de alarmă: PSD unelteşte ticăloşii pe toate fronturile! Vor să devalizeze nestingherit patrimoniul localităţilor

Coaliţia PSD-ALDE-UDMR încearcă să modifice în Parlament legea astfel încât să poată devaliza mai uşor patrimoniul localităţilor, a atras atenţia deputatul Stelian Ion, care s-a arătat indignat de această situaţie.
Stelian Ion, USR
Stelian Ion, USR (Epoch Times România)

PSD unelteşte ticăloşii pe toate fronturile, îşi pregăteşte terenul să devalizeze nestingherit patrimoniul localităţilor, fără ca opoziţia să mai poată face ceva, a tras un semnal de alarmă marţi, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Stelian Ion.

"Pentru a putea devaliza mai uşor patrimoniul localităţilor, PSD-ALDE-UDMR vor să modifice majoritatea cu care se pot lua hotărâri pe plan local cu privire la patrimoniu: de la 2/3 la 1/2. PSD unelteşte ticăloşii pe toate fronturile: vrea să subjuge justiţia, să slăbească legislaţia penală, să schimbe conducerea celor mai importante instituţii cu slugoi incompetenţi, uşor de manevrat, să deturneze banii strânşi pentru pensii, să suprime libertatea presei, să ne îndepărteze de Uniunea Europeană pentru că Europa e "nesuferită" şi nu prea tolerează hoţia etc.", a declarat Stelian Ion.

Potrivit deputatului, în acest context, în paralel cu activitatea din Comisia Iordache, se desfăşoară în această perioadă şedinţele Comisiei speciale pentru Codul administrativ.

"Ieri, puterea a decis deja ca prefecţii să nu mai fie înalţi funcţionari publici, ci demnitari numiţi şi manevraţi politic. Nu că în prezent numirile acestora nu s-ar face tot pe criterii politice, dar calitatea de înalt funcţionar public atenua uneori amploarea acestor influenţe politice. Azi vor să facă o mizerie şi mai mare: pe viitor, hotărârile consiliilor locale referitoare la patrimoniu să poată fi luate doar cu 50% din numărul consilierilor, nu cu 2/3 ca în prezent. În felul ăsta, PSD îşi pregăteşte terenul să facă ceea ce ştie cel mai bine: să devalizeze nestingherit patrimoniul localităţilor, fără ca opoziţia să mai poată face ceva. Îndrăzneşte să crezi că cineva îţi scotoceşte chiar acum prin buzunare! Dormi liniştit, PSD veghează pentru tine!", a precizat Stelian Ion.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne