Şeful USR Neamţ ameninţat de un funcţionar de primărie: "Dacă aş pune ţiganii să o violeze pe c**va de nevastă-ta?"

Radu Samson la conferinţa de presă
Radu Samson la conferinţa de presă (Captură Youtube)

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute astăzi la sediul USR Roman, preşedintele USR Neamţ, Radu Samson, a dezvăluit faptul că a fost ameninţat şi înjurat, pe Facebook, de către unul dintre angajaţii Primăriei Roman, pe numele său Munteanu–Chiriac Ciprian, lucrând în cadrul biroului de Insolvenţă al Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale, potrivit Roman24.ro.

Conform declaraţiilor lui Radu Samson, incidentul ar fi avut loc chiar în timpul programului de lucru şi, de asemenea, angajatul respectiv ar fi recunoscut că intră pe Facebook "numai de pe calculatorul de la muncă".

Ameninţările s-ar fi produs în 27 august 2018 din partea contului de Facebook https://www.facebook.com/ciprian.munteanu.005, o pagină acum ştearsă, care ar fi aparţinut lui Ciprian-Chiriac Munteanu şi care pe care ar fi postat injurii şi chiar ameninţări la adresa soţiei preşedintelui USR Neamţ.

Samson a declarat că nu îl cunoaşte pe autorul injuriilor, care a revenit, însă, pe 29 august, cu o nouă postare, şi pune incidentul pe seama campaniei de strângere de semnături Fără Penali, ce a atras o mulţime de incidente din partea unor angajaţi ai primăriilor de pe întinsul României.

În acest context, Samson a făcut o plângere, din care a reieşit că respectivul cont aparţinea într-adevăr unei persoane pe nume Munteanu – Chiriac Ciprian, angajat al Primăriei (chiar şi la trei luni de la plângerea respectivă).

Conform lui Samson, ieri a primit un nou mesaj din partea lui Munteanu, ceva mai puţin contondent, poate ca urmare a faptului că săptămâna trecută preşedintele USR a apărut la un post de televiziune locală din Roman, unde a discutat reorganizarea aparatului administrativ din Roman.

Mai multe amănunte pe siteul Roman24.