Şeful USR, despre "Revoluţia Fiscală": Dăm o măciucă într-un car de oale şi după aia punem Poxipol

Dan Barna
Dan Barna (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Guvernul PSD-ALDE cârpeşte - prin ordonanţe de urgenţă - găurile făcute tot de el în sistemul fiscal, a remarcat, într-un interviu acordat RFI, preşedintele USR Dan Barna.

"Ideea aceasta magică, echilibrăm bugetul prin supraimpozitarea muncii part-time, care e una dintre problemele aflate în dezbaterea publică nu trebuia să se întâmple. Şi această Ordonanţă de Urgenţă este exact în logica rupem şi după aia începem să cârpim cu leucoplast. Ia uite la IT-şti că le-am coborât veniturile cu 6, 7, 8, 10%, hai să dăm Ordonanţă să reparăm.

Ia uite că la part-time de fapt oamenii plătesc mai multe impozite decât au venituri, hai să reparăm. Adică este logica aceasta a guvernării cu plasturele, care ne este servită: dăm o măciucă într-un car de oale şi după aia punem Poxipol, hai să lipim cioburi, asta se întâmplă în România", a declarat Dan Barna.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne