Şeful PSD, către Orban: Unde s-au dus miliardele cu care aţi îndatorat România pe 3 generaţii?

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times Romania)

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a dezlănţuit din nou, vineri, pe pagina sa de Facebook, la adresa prim-ministrului liberal Ludovic Orban.

"Într-o ţară în care ministrul Finanţelor vorbeşte despre o 'explozie economică', de 'reveniri în V şi W' este halucinant ca premierul să îi ameninţe pe copii cu sistarea plăţii alocaţiilor, pe pensionari cu sistarea plăţii pensiilor şi pe medici şi profesori cu sistarea plăţii salariilor. Unde s-au dus miliardele cu care aţi îndatorat România pe 3 generaţii?", a afirmat Ciolacu.

Şeful PSD întreabă, retoric, unde sunt efectele măsurilor de sprijin a mediului privat cu care se tot laudă guvernanţii liberali.

"Pensionarii au muncit şi au contribuit la pensiile pe care le primesc astăzi, iar pensia nu reprezintă o pomană, cum sfidător o numeşte Orban! Iar copiii au nevoie acum de bani, mai ales în condiţiile haosului provocat în educaţie. Pe medici sau pe profesori v-aţi gândit să-i pedepsiţi? Tocmai pe cei din prima linie??!", a continuat Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, majorarea pensiilor, ca şi dublarea alocaţiilor, sunt prevăzute de legi votate de Parlament şi promulgate de preşedintele Klaus Iohannis.

"Dacă v-aţi opri din furat, dacă aţi gestiona corect banii publici, dacă aţi fi ajutat cu adevărat mediul de afaceri, atunci aţi fi avut de unde să majoraţi şi pensiile şi să dublaţi alocaţiile! Dar preocupările voastre au fost doar propriile buzunare. Şi alegerile...", a conchis Ciolacu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne