Şeful PSD Bihor: Am vorbit cu Dragnea. Vrea convocarea urgentă a Comitetului Executiv Naţional

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vrea să pună capăt tensiunilor din partid şi intenţionează să convoace o şedinţă a Comitetului Executiv în a doua jumătate a lunii septembrie, susţine şeful PSD Bihor, Ioan Mang, relatează Digi24.

Ioan Mang: "Sunt anumite lucruri care trebuie discutate în Comitetul Executiv şi în această a doua jumătate a lunii se va ţine acel Comitet".

Reporter: "Aţi vorbit cu Dragnea, îl va convoca, aţi avut o asemenea discuţie cu domnia sa?"

Ioan Mang: "Da, sigur. Şi dânsul a spus că trebuie convocat cât mai repede un Comitet Executiv".

Reporter: "V-a transmis acest lucru?"

Ioan Mang: "Da, da, a spus dânsul. Trebuie discutată şi lămurită şi această zvonistică care de două zile circulă cu toate ştirile false, cu grupări care ar fi împotrivă. Şi ieri a fost concluzia generală, inclusiv a domnului Liviu Dragnea, că trebuie convocat urgent şi închis subiectul".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne