Şeful ONU dezvăluie un plan sinistru de promovare a migraţiei globale în masă

Antonio Guterres, noul Secretar General al ONU
Antonio Guterres, noul Secretar General al ONU (JOSE MANUEL RIBEIRO/AFP/Getty Images)

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, s-a referit, într-un articol scris pentru publicaţia The Guardian, la planul său de a se produce o imigraţie în masă la nivel mondial, potrivit Breitbart News. Guterres, fost premier socialist în Portugalia, a fost numit în înalta sa poziţie la ONU în data de 1 ianuarie 2017.

În articolul său, intitulat “Migraţia poate aduce beneficii lumii. În acest mod plănuieşte ONU să ajute”, a făcut incredibila afirmaţie că imigraţia în masă din ţările Lumii a Treia “alimentează creşterea economică, reduce inegalităţile şi conectează diversele societăţi”. Această afirmaţie provine direct din manualul Acordului Global privind Migraţia (Global Compact for Migration).

“În acest an, guvernele vor negocia, prin intermediul ONU, un acord global privind migraţia. Acesta va fi primul acord internaţional de acest tip. Nu va fi un tratat oficial. Şi nici nu impune obligaţii statelor. În schimb, este o oportunitate fără precedent pentru lideri să contracareze miturile dăunătoare cu privire la imigranţi şi să stabilească o viziune comună asupra modului în care migraţia trebuie să funcţioneze pentru toate naţiunile noastre”, potrivit The Guardian.

Articolul susţine că acordul privind migraţia nu va impune niciun fel de “prevederi obligatorii statelor”, însă a omis, în mod convenabil, să menţioneze că de fapt un tratat include exact astfel de prevederi. Referitor la “miturile dăunătoare privind imigranţii”, singurele mituri legate de aceştia sunt că ei sunt buni, că trebuie acceptaţi şi că nu sunt în contradicţie cu valorile democraţiei capitaliste occidentale.

Guterres a mai precizat că trebuie “să recunoaştem şi să aplicăm beneficiile imigraţiei ... Migranţii pot aduce contribuţii mari atât ţărilor gazdă, cât şi celor de origine”.

Şeful ONU mai susţine că imigranţii vin pentru a “ocupa locurile de muncă” pe care populaţia nativă pur şi simplu nu vrea să le ocupe, precum munci agricole şi în sectorul producţiei.

Acest lucru ridică următoarea întrebare: ce va face populaţia nativă dacă imigranţii nu vor dori să muncească în acele domenii? Vor trăi pur şi simplu din ajutoare sociale?

Fostul reprezentant special al ONU pentru migraţie, Peter Sutherland, a precizat la un moment dat că Uniunea Europeană trebuie să facă totul pentru a “submina identitatea naţională” şi pentru a promova “statele multiculturale” cu puterea imigraţiei în masă.

Obsesia lui Guterres pentru libertatea de mişcare şi abolirea tuturor identităţilor naţionale nu are efectul de a promova economiile, ci de a le distruge.

Majoritatea imigranţilor, legali sau ilegali, au nivelul de educaţie mult mai scăzut decât al populaţiilor native din democraţiile occidentale. Un democrat care insistă că oamenii care nu au terminat un liceu sau colegiu pot aduce unei economii beneficii mai semnificative decât cetăţenii calificaţi ai unei ţări gazdă, nu pare să gândească prea raţional.

Imigranţii ilegali şi chiar legali din Mexic şi alte ţări latino-americane sufocă economia americană. Imigranţi din ţări din lumea a treia sunt beneficiari ai unui sistem de protecţie socială care foloseşte averea economiei native pentru a le susţine stilul de viaţă.

Potrivit unei analize a Centrului pentru Studii privind Imigraţia (CSI), în 2012, peste 50% dintre gospodăriile cu imigranţi – legali sau ilegali – au raportat că au beneficiat de cel puţin o formă de ajutor social, comparativ cu 30% dintre gospodăriile native. Într-un alt studiu, CSI a descoperit că familiile de imigranţi consumă în medie 6.234 de dolari pe an, inclusiv beneficii privind plata în numerar, alimentaţie, Medicaid şi locuinţe.

Aproximativ jumătate dintre imigranţii legali trăiesc din ajutoare sociale şi folosesc 75% dintre toate ajutoarele sociale consumate de imigranţi, mai susţine CSI într-un alt raport.

Potrivit unor analişti, imigranţii care vin în număr mare din ţări sărace nu ajung în America şi Europa pentru a contribui la dezvoltarea economiilor, ci pentru a beneficia de pe urma acestora.

În ciuda unor dovezi covârşitoare, globalişti de stânga precum Guterres susţin că invazia în masă este pur şi simplu inevitabilă şi trebuie să existe o adaptare în locul unei lupte împotriva ei.

Planul Migraţiei de Înlocuire nu este o teorie a conspiraţiei, ci este disponibilă pe website-ul ONU şi descrie obiectivul final al tuturor operaţiunilor lor. Din cauza mai multor factori – precum tehnologia de control a sarcinilor şi avorturilor, propaganda feministă care încurajează femeile să evite căsătoria şi să urmărească o carieră – ratele de fertilitate în ţările capitaliste au scăzut semnificativ.

În loc să încurajeze oamenii să se reproducă şi să adopte valori ale familiei tradiţionale, planul ONU pare să fie acela de a aduce un număr mare de oameni săraci şi fără pregătire pentru a înlocui populaţiile native aflate în declin.

Într-unul dintre cele mai sumbre scenarii plănuite de ONU pentru SUA, arhonţii globalişti au considerat că “va fi necesar ca, în perioada 1995-2050, să existe un val de 593 milioane de imigranţi, adică o medie de 10,8 milioane pe an. Până în 2050, dintr-o populaţie americană totală de 1,1 miliarde, 775 milioane (adică 73%) ar fi imigranţi admişi după anul 1995 sau descendenţi ai acestora”.

Populaţia oficial acceptată în prezent în SUA este de aproximativ 320 milioane. Dacă globaliştii îşi îndeplinesc planurile, în câteva decenii americanii albi creştini vor reprezenta un sfert din populaţia propriei ţări – ei vor deveni o minoritate şi uitaţi de istorie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe