Şeful CCR, fotografiat la o benzinărie alături de un fost deputat PSD trimis în judecată

Preşedintele Curţii Constituţionale a fost fotografiat alături de un fost deputat PSD trimis în judecată în Dosarul Retrocedărilor.
Palatul Cotroceni, depunere jurământ, noii membri ai CCR. În imagine,  Valer Dorneanu Mona Pivniceru şi Daniel Morar
Palatul Cotroceni, depunere jurământ, noii membri ai CCR. În imagine,  Valer Dorneanu Mona Pivniceru şi Daniel Morar (Epoch Times România)

Preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, a fost fotografiat într-o benzinărie de lângă gara centrală din Braşov, în compania fostului deputat PSD Ioan Adam, trimis în judecată în dosarul retrocedării ilegale a 43.000 de hectare de pădure în judeţul Bacău, în care este implicat şi Viorel Hrebenciuc, dezvăluie România Liberă.

Valer Dorneanu ar fi discutat mai multe minute cu Ioan Adam şi, potrivit surselor publicaţiei citate, acesta din urmă "i-a explicat ceva, îi arăta pe telefon şi se ruga de Dorneanu". Preşedintele CCR ar fi dat din cap în semn că înţelege ce i se cere. Când cei doi au observat că sunt fotografiaţi, ar fi plecat pe rând din benzinărie: primul - Ioan Adam, iar al doilea - Valer Dorneanu.

Chestionat pe această temă, Ioan Adam a susţinut că nu a avut nici o întâlnire oficială cu preşedintele Curţii Constituţionale, dar a menţionat că asta nu înseamnă că doi oameni care se cunosc nu pot discuta dacă se văd întâmplător.

Pentru a citi integral articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne