Şefa USR Bucureşti: Firea este o calamitate pentru Capitală, la fel ca Dragnea pentru România

Primarul general Gabriela Firea este o calamitate pentru Bucureşti, la fel cum preşedintele PSD Liviu Dragnea este o calamitate pentru România, a opinat liderul USR Bucureşti, Roxana Wring.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Primarul general Gabriela Firea se victimizează şi vrea să mute discuţia de la administraţia Capitalei la politică, este de altfel varianta facilă pentru orice demnitar fără rezultate, a acuzat, în cadrul unui comunicat de presă, preşedinte USR Bucureşti, Roxana Wring.

"Gabrielei Firea îi este mai uşor să găsească vinovaţi decât să găsească soluţii. Însă un lucru este cert: timp de doi ani şi jumătate actualul primar a avut (şi încă are din câte ştiu) o majoritate confortabilă în Consiliu. Cu toate acestea nu a făcut absolut nimic. Totul în Bucureşti merge mai prost, iar banii cetăţenilor sunt risipiţi fără niciun rezultat concret", a declarat Roxana Wring.

Potrivit şefei USR Bucureşti, rolul de victimă în care pozează acum nu explică şi în niciun caz nu scuză blocajele interminabile din trafic, mizeria din oraş, starea deplorabilă a spitalelor, proiectele de infrastructură începute şi neterminate sau criza RADET.

"De asemenea, bătălia din PSD nu are nicio legătură cu incapacitatea cronică a primarului Capitalei de a gestiona probleme ce ţin exclusiv de oraş: urbanismul derogatoriu, transportul public, Planul Urbanistic General, poluarea din Bucureşti, spaţiile verzi şi toate celelalte. Gabriela Firea nu şi-a respectat niciuna dintre promisiunile de campanie. Iar pentru asta, singurul vinovat este incompetenţa de care a dat dovadă în mod sistematic", a precizat Roxana Wring.

Preşedintele USR Bucureşti a catalogat-o pe Firea drept "o calamitate pentru Bucureşti, la fel cum Liviu Dragnea este o calamitate pentru România".