Şefa PNL: „Rog să se deschidă imediat o casă specială, când apar "tăricenii" sau aghiotanţii lor...”

Alina Gorghiu a scos "tunul cu ironii" după ce a aflat că un coleg de-al lui Călin Popescu Tăriceanu vrea să stabilească, prin lege, că demnitarii de rang înalt nu trebuie să aştepte la cozi.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

După ce şeful său de partid, Călin Popescu Tăriceanu, a fost prins de presă că a sărit peste coada de la permise, liderul ALDE din Timiş a propus introducerea unor privilegii de prioritate pentru demnitarii de rang înalt, pentru a se evita astfel de situaţii. Într-o postare pe contul său de Facebook, şefa PNL Alina Gorghiu s-a amuzat copios pe această temă.

„Tăricenismul – un termen nou pentru tupeu. Un coleg de-al liderului ALDE vrea să stabilească, prin lege, că demnitarii nu trebuie să aştepte la cozi. Sper că se aude şi în supermarketuri! Rog să se deschidă imediat o casă specială, când apar "tăricenii" sau aghiotanţii lor, iar un angajat să le umple coşul cu tot ce au nevoie. De fapt, poate facem cumva să nici nu plătească ce au cumpărat.

Mi-e limpede că dacă ar fi după liderii ALDE, lista nu s-ar opri aici.

Sigur mai au idei: demnitarii să nu aştepte culoarea verde la semafor (tot timpul se grăbesc), alocaţii mai mari pentru copiii lor (copiii lor sunt vitregiţi, deoarece părinţii se ocupă cu ţara), statuie pentru fiecare parlamentar ALDE (trebuie să ştie şi generaţiile viitoare că s-au sacrificat pentru neam), covor roşu când merg la film (ei sunt adevăratele staruri ale filmelor), paradă militară separată, de Ziua Naţională (se ştie că au rău de aglomeraţii) etc.

Şi-acum vă las pe voi să continuaţi lista”, a scris pe reţeaua de socializare copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

În discuţie a intrat şi vicepreşedintele PNL Bucureşti, deputatul Ovidiu Raeţchi.

„Adaug la lista Alinei Gorghiu - listă care implică un soi de leapşa - "prioritatea de centru-stânga pentru salvarea democraţiei". Dacă unul din liderii pesedisto-liberali ALDE intră cu maşina într-o intersecţie, acesta beneficiaza automat de prioritate, pentru că sigur se grăbeşte la o televiziune unde, prin superbul sacrificiu personal de a-şi tine microfonul, să pună procurorii cu botul pe labe şi diplomaţii americani la respect”, a comentat, pe acelaşi ton ironic, Ovidiu Raeţchi.