Şefa PNL: Interesul PSD este legat primordial de propriile dosare din justiţie

Liderul PSD Liviu Dragnea este preocupat de dosare şi de cum să controleze orice mişcare în Guvern, aşadar, oricine aşteaptă progrese de la acest Guvern este nerealist, susţine şefa liberalilor Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

În 2016, mediul de afaceri a fost păcălit ca niciodată. Programul economic al PSD este nesustenabil, interesul social-democraţilor este legat primordial de propriile dosare din justiţie, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

"Prim-ministrul Grindeanu nu are cu cine să urmărească obiectivele economice, ei guvernează cu repetenţi şi cu persoane care nu au nivelul de înţelegere necesar", a subliniat Raluca Turcan.

Şefa PNL susţine că sunt mai multe zone blocate complet la nivelul Guvernului, "când spun complet, chiar asta înseamnă – complet": Investiţiile publice; Regimul redevenţelor; Fondul Suveran.

"Dragnea este preocupat de dosare şi de cum să controleze orice mişcare în Guvern. Aşadar, oricine aşteaptă progrese de la acest Guvern este nerealist. PNL este total împotriva impozitului progresiv. Este neaplicabil şi a introdus o incredibilă lipsă de predictibilitate în tot mediul economic", a mai precizat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne