Şefa PNL: Dragnea ar merita propria comisie de anchetă. A vrut un Guvern slab, iar acum vrea să îl schimbe

Preşedintele PSD Liviu Dragnea nu va putea să-l schimbe din funcţie pe premierul Sorin Grindeanu decât cu acordul acestuia, tocmai pentru că ar risca pierderea guvernării, susţine şefa liberalilor Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD în frunte cu Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu şi restul grupărilor au un singur obiectiv: cum să folosească mai bine guvernarea în interesul lor personal ori al clienţilor lor politici, a acuzat miercuri, pe pagina sa de Facebook, preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

"România nu poate să rămână dominată de obsesiile personale ale lui Liviu Dragnea! A vrut un Guvern slab, acum vrea să îl schimbe pentru că nu e suficient de docil! Problema de fond este că Liviu Dragnea este autorul fraudei de încredere care a început în campania electorală cu promisiunile electorale nesustenabile (lucru confirmat acum şi de ministrul de Finanţe Viorel Ştefan şi de ministrul Muncii Olguţa Vasilescu). Pentru această fraudă de încredere, Liviu Dragnea ar merita propria comisie de anchetă", a precizat Raluca Turcan.

Potrivit şefei PNL, la câteva luni de guvernare, o ţară întreagă constată că PSD nu are nicio treabă cu guvernarea, nu-i preocupă programul de guvernare, nu-i preocupă politicile publice sau planul de a aşeza lucrurile în acea ordine corectă care să genereze prosperitate ţării.

"De fapt, PSD în fruntea cu Dragnea, Grindeanu şi restul grupărilor au un singur obiectiv: cum să folosească mai bine guvernarea în interesul lor personal ori a clienţilor lor politici. Astfel se traduce dramoleta din PSD privind remanierea Guvernului Grindeanu, care culminează cu scenariile privind schimbarea premierului. După 6 luni de guvernare le-a revenit sângele în obraji şi au început războaiele interne de putere în PSD, un film de proastă factură pe care îl tot revedem recurent. Atât de tare îi frământă problemele ţării încât iarăşi au uitat de ea", a afirmat Raluca Turcan.

Preşedintele PNL nu crede că vor putea să-l schimbe din funcţie pe premierul Grindeanu decât cu acordul acestuia, tocmai pentru că ar risca pierderea guvernării. Altfel, ar trebui să iniţieze o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern la jumătate de an de la alegeri, iar apoi să revendice din nou guvernarea explicându-ne cum au vrut ei să facă bine, dar i-a împiedicat soarta.

"Din păcate, în tot acest timp, cu agenda coaliţiei de guvernare dominată de problemele personale ale lui Liviu Dragnea şi de obsesia acestuia pentru control, România pierde un context economic bun şi mulţi români continuă să îşi vadă viitorul în altă ţară", a concluzionat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne