Şefa PNL: Datele INS privind economia au fost falsificate

Ieşită de la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, şefa liberalilor Raluca Turcan a lansat o acuzaţie gravă: datele INS privind economia au fost falsificate.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Datele publicate de Institutul Naţional de Statistică referitoare la economie au fost falsificate şi "forţate politic", a acuzat luni, la Palatul Parlamentului, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

Întrebată de jurnalişti dacă, în opinia ei, datele INS au fost falsificate, şefa PNL a răspuns afirmativ.

Da, eu cred că sunt forţate politic şi aici PNL va face zilele următoare o propunere pentru a încerca să depolitizăm şi să scoatem de sub influenţa politică câteva instituţii foarte importante pentru stabilitatea economică a României şi pentru predictibilitatea măsurilor economice pe care le iau cei care guvernează.

Atât timp cât planurile de guvernare se bazează pe cifre false sau care nu au legătură cu realitatea şi rezultatul la nivelul cetăţeanului de rând va fi unul distorsionat", a declarat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne