Şefa PNL: Dacă Grindeanu nu susţine graţierea corupţilor, să-şi dea demisia în alb

Dacă tot susţine că nu e de acord cu graţierea corupţilor decisă astăzi de PSD în Parlament, Sorin Grindeanu trebuie să-şi prezinte demisia în alb, iar dacă majoritatea va vota împotriva opiniei sale, atunci să-şi dea demisia, i-a transmis premierului şefa PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Dacă Sorin Grindeanu spune că nu susţine graţierea corupţilor, iar aceasta este poziţia asumată a Guvernului, îi cer să-şi angajeze mandatul de prim-ministru, a declarat miercuri, pe pagina sa de Facebook, preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

"Aşadar, să pună mâna pe un pix şi o hârtie şi să-şi prezinte demisia în alb, iar dacă majoritatea parlamentară care îl susţine va vota, în Senat, împotriva punctului său de vedere, să-şi depună mandatul! Ori, ori! Ne-am săturat de duplicitatea aceasta continuă a liderilor PSD care azi spun că nu susţin un lucru, pentru a se dovedi mâine exact contrariul", a precizat Raluca Turcan.

În viziunea şefei PNL, aceasta este singura formulă în care Grindeanu poate fi luat în serios şi poate dovedi că nu este păpuşa liderului PSD Liviu Dragnea.

"Abordarea dnului Dragnea o ştim deja: el declarativ nu susţine graţierea propriei persoane, dar ce să vezi, e neputincios. Culmea! Graţierea e un miraj prea mare pentru colegii săi şi nu-i poate stăpâni să voteze împotriva angajamentelor liderului PSD. Cred că este evidentă acum pentru toţi ticăloşia acestor domni, chiar şi pentru cei care şi-au pus ceva speranţe în acest partid", a mai precizat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne