Şefa PNL: Bodog este ministrul "Aşteaptă". Are o atitudine de guvernare decuplată de realitate

Nu puţine sunt problemele din domeniul sănătăţii, însă modul de lucru al ministrului Bodog lasă mult, prea mult, de dorit, este de părere şefa PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul "Aşteaptă" pare a fi o bună caracterizare a titularului de la Ministerul Sănătăţii, Florin Bodog, şi pare a deveni o reţetă proprie de guvernare, a acuzat marţi, pe pagina sa de Facebook, preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

"Nu puţine sunt problemele din domeniul sănătăţii, însă modul de lucru al dnului Bodog lasă mult, prea mult, de dorit. După criza vaccinurilor, care nici acum nu este în mod clar soluţionată, actualul ministru al Sănătăţii se rezumă să constate că nu pot fi realizate anumite transplanturi în România, cum este cazul celor pulmonare", a declarat Raluca Turcan.

Potrivit şefei PNL, nimic despre perspectivele Agenţiei Naţionale de Transplant şi eficienţa acesteia, nimic despre posibilitatea ca în România să existe, într-un orizont de timp rezonabil, posibilitatea realizării acestor intervenţii prin forţe proprii.

"Calitatea actului medical trebuie crescută în ţară, astfel încât să fim cât mai puţin dependenţi de clinicile din străinătate pentru a ne trata pacienţii. Ori acest lucru se pare că dnul ministru Bodog nu-l înţelege şi nu-l preocupă, iar consecinţele acestei atitudini devin tot mai grave. Şi în domeniul Sănătăţii pare a fi o atitudine de guvernare decuplată de realitate, în conivenţă cu alte interese decât cele publice, la fel ca şi cea care priveşte situaţia economică sau sistemul de justiţie", a precizat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne