Şefa PNL, avertisment: Dragnea a lăsat o portiţă prin care penalii pot fi salvaţi de OUG 13

Suntem îngrijoraţi că lovitura încercată la Guvern e doar temporizată şi mutată în Parlament, a tras un semnal de alarmă preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

PNL solicită eliminarea oricărei ambiguităţi sau portiţe legislative prin care persoanele cu probleme în justiţie pot fi salvate de ordonanţa 13, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, şefa liberalilor Raluca Turcan.

"Chiar dacă ordonanţa 13 a fost abrogată prin ordonanţa 14, chiar dacă se merge cu ea în Camera Deputaţilor şi va fi aprobată ordonanţa 14 în procedură de urgenţă, rămâne în continuare o întrebare fără niciun fel de răspuns: ce s-ar întâmpla dacă, în Parlamentul României, majoritatea PSD-ALDE, care am văzut cum funcţionează, noaptea ca hoţii, va vota aprobarea ordonanţei 13? Şi asta în contextul în care ordonanţa 14 de abrogare a ordonanţei 13 va fi aprobată de Parlament. La această întrebare nu poate să răspundă nimeni. Nu există un răspuns juridic asumat", a declarat Raluca Turcan.

Potrivit şefei PNL, această portiţă lăsată în continuare de liderul PSD Liviu Dragnea rămâne în Parlamentul României şi există suficiente motive de îngrijorare să credem că lovitura încercată la Guvern este doar temporizată şi mutată în Parlament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne