Secţia Adinei Florea, din nou în acţiune: Şeful DNA Constanţa, "călăul" lui Mazăre, pus sub acuzare

Adina Florea
Adina Florea (Epoch Times România)

Secţia pentru investigarea magistraţilor (SIIJ) l-a pus sub acuzare, luni, pe şeful DNA Constanţa, Andrei Bodean, procurorul care a "executat" politicieni cu greutate din PSD, precum Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu.

"Într-o atmosferă cordială, doamna procuror Zarafina Puiu, cu care mă ştiu foarte bine, pentru că vine tot din Constanţa, mi-a adus la cunoştinţă învinuirile, faptele şi obligaţiile. Am fost pus sub învinuire pentru abuz în serviciu, represiune nedreaptă şi cercetare abuzivă (...) Nu îmi fac griji pentru că ştiu că nu am greşit cu nimic", a declarat pentru hotnews.ro şeful DNA Constanţa.

Surse judiciare au precizat pentru publicaţia citată că Andrei Bodean a fost pus sub învinuire de Secţia pentru investigarea magistraţilor într-un dosar deschis în urma sesizării avocatului Sorin Calaigii, pe care şeful DNA Constanţa l-a trimis în judecată pentru trafic de influenţă, şi care a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare.

Avocatul respectiv l-a acuzat pe Andrei Bodean că l-a trimis în judecată deşi era nevinovat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne