Sebastien Ogier (Toyota) s-a impus în Raliul Monte Carlo

Ogier a înregistrat al optulea succes la Monte Carlo, duminică, un început excepţional de sezon competiţional pentru pilotul francez care a depăşit cu această ocazie recordul conaţionalului său Sebastien Loeb (7).
Pilotul francez Sebastien Ogier (Toyota Yaris).
Pilotul francez Sebastien Ogier (Toyota Yaris). (Sebastien Ogier/facebook)

Pilotul francez Sebastien Ogier (Toyota Yaris) a debutat noul sezon competiţional cu o victorie în Raliul Monte Carlo, etapă din cadrul Campionatului mondial de raliuri WRC.

În vârstă de 37 de ani, septuplul campion mondial a fost urmat în clasament de britanicul Elfyn Evans (Toyota) la 32sec6/10 şi de belgianul Thierry Neuville (Hyundai i20), învingătorul de anul trecut, la 1min13sec5/10.

Aflat la a cincizecea victorie a carierei, francezul a performat şi în proba finală Power Stage.

În clasamentul piloţilor, Ogier este lider necontestat cu 30 puncte, respectiv Evans (21), Neuville (17), Rovanpera 16, etc.

Următoarea cursă a WRC se va desfăşura în Finlanda (26 - 28 februarie).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport