Se pregăteşte execuţia? Firea îl sfârtecă pe Tudose la fel ca pe Grindeanu

Firea duce războiul cu Tudose la nivelul următor: după ce i-a reproşat criticile legate de târgul de Crăciun din Victoriei, acum primarul Capitalei îi pune în cârcă lui Tudose vini similare cu cele pe care i le atribuia lui Grindeanu înainte ca partidul să-l dea jos.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Gabriela Firea l-a criticat din nou pe premierul Tudose, acuzând că nu şi-a putut realiza unele obiective în Bucureşti pe motiv că n-a primit suficient sprijin din partea Guvernului. În urmă cu jumătate de an, primarul general al Capitalei îi făcea exact aceleaşi reproşuri lui Sorin Grindeanu care, ulterior, a fost dat jos prin moţiune de cenzură, relatează digi24.ro.

Invitată la RTV, Firea i-a reproşat lui Tudose lipsă de interes pentru proiectele comune ale Guvernului cu Primăria Capitalei, lipsa de interes ce ar explica de ce proiectele nu avansează deloc. Firea a mai susţinut că şi alţi colegi din ţară sunt nemulţumiţi.

„Am fost un soldat respectuos, nu am făcut declaraţii neplăcute la adresa Guvernului, deşi aş fi avut motive ca primar general. În ultima jumătate de an suntem în aşteptare cu proiecte comune Primărie-Guvern şi ele nu înaintează absolut deloc. A promis sprijin, lucru care nu s-a materializat, am şi exemple concrete, dacă va fi nevoie le voi spune. Eu încă mai sper pentru că vorbesc cu alţi colegi din ţară, şi ei dezamăgiţi pentru că proiectele sunt în stand by sau pe liste de aşteptare”, a declarat Firea.

Reamintim că în iunie, înainte ca Grindeanu să fie dat jos prin moţiune de cenzură de propriul partid, Firea explica pe la posturile TV prietene că din cauza guvernului condus de Grindeanu, nu a putut asfalta străzile deteriorate din centrul Capitalei. Primarul îi mai reproşa premierului că nu i-a dat Centura, Metrorex, salba de lacuri etc., motiv pentru care nu poate face investiţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne