Se poate şi aşa! Un bărbat de etnie romă duce la poliţie portmoneul plin de bani găsit pe jos

Mare a fost uimirea unui cetăţean care, după ce şi-a pierdut portofelul plin de bani, s-a trezit că un om de omenie l-a adus la Poliţie cu bani cu tot în el. Mai mult, cel ce a găsit portofelul - un rom - nu a cerut vreo recompensă, ci doar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu.
(photos.com)

”Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred", a fost reacţia unui bărbat din localitatea Livada, Arad, care a fost chemat de poliţişti să i se înapoieze portmoneul găsit pe stradă, relatează Mediafax.

Portofelul care conţinea 650 de euro şi 2.934 de lei, în total echivalentul aproape 1.250 de euro a fost găsit de un bărbat de etnie romă, care a dus imediat portofelul la Poliţia Locală Arad. Cel ce a găsit portofelul nu a vrut nimic pentru el.

"Bărbatul care a găsit banii, C.B., a declarat că a găsit portmoneul pe jos, în piaţă, l-a deschis şi l-a dus imediat la sediul Poliţiei Locale Arad din zonă. Nu a cerut nimic în schimb, dar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu", a declarat, corespondentului Mediafax şeful Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur.

Fericit că şi-a recuperat actele şi banii, proprietarul pormoneul le-a promis poliţiştilor locali că va dona o sumă de bani copiilor instituţionalizaţi, aşa cum a fost dorinţa celui care i-a găsit portofelul.