Se anunţă veşti bune de la Guvern. "Coaliţia Antisărăcie a cucerit Palatul Victoria. Toţi ne bucurăm"

Se apropie bilanţul mare pe Pachetul Antisărăcie - vom fi oneşti cu ce am reuşit şi ce nu am reuşit să facem, a anunţat ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Se apropie bilanţul cel mare al Pachetului Antisărăcie lansat în luna februarie de Guvernul Cioloş, iar lucrurile arată destul de bine, a declarat sâmbătă, pe contul său de Facebook, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

"Coaliţia Antisărăcie a cucerit Palatul Victoria sâmbătă dimineaţă. Doi miniştri şi 7 secretari de stat din patru ministere lucrează cu vreo 40 de ONG-uri. Se apropie bilanţul mare pe Pachetul Antisărăcie, lansat în februarie. Vom fi oneşti cu ce am reuşit şi ce nu am reuşit să facem. Suntem înainte de ultimul salt. Mircea Dumitru a început glumind: „Culmea e că mă bucur să fiu aici la 9 dimineaţa sâmbătă”. Lumea a râs. Culmea e că toţi ne bucurăm.", a scris Cristian Ghinea.

Coalitia Antisaracie a cucerit Palatul Victoria
Coalitia Antisaracie a cucerit Palatul Victoria (Facebook.com/Cristian Ghinea)

"Ieri am negociat la Bruxelles cu guvernul norvegian noul cadru financiar, unde se vor regăsi şi câteva dintre măsurile din Pachet - pe lângă cele lansate deja din fonduri structurale (Şcoală pentru toţi, Profesori motivaţi în şcoli defavorizate, Economia Socială şi altele în fază avansată de pregătire)", a completat Cristian Ghinea.

Ministrul Fondurilor Europene susţine că vor veni veşti bune în curând şi despre banii norvegieni.

"Bilanţul Pachetului Antisărăcie e ok. Sper ca Pachetul Antisărăcie să devină standard de practică pentru guvernarea modernă: măsuri clare, asumate cu deadlines şi cu alocare financiară, cu lucru la comun între ministere şi cu implicarea societăţii. Că de strategii globale pe termen lung şi fără alocare financiara s-a plictisit lumea", a adăugat Cristian Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne