Schumacher şi Cristiano Ronaldo, sportivii cei mai căutaţi pe Yahoo

Michael Schumacher
Michael Schumacher (Stuart Franklin / Bongarts / Getty Images)

Fostul pilot german Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial de Formula 1, Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez al lui Real Madrid, şi Leo Messi, rivalul său argentinian de la FC Barcelona, sunt, în această ordine, sportivii cei mai căutaţi pe Yahoo, potrivit datelor oferite de acest motor de căutare, anunţă EFE.

În acest an, sportivul cel mai căutat şi mai urmărit a fost Schumacher, care pe 29 decembrie 2013 a suferit un grav accident când schia în Alpii francezi şi a fost în comă într-un spital din oraşul francez Grenoble până în luna iunie. În prezent, el urmează un tratament de recuperare.

Pe locul doi se află Cristiano Ronaldo, golgheterul campionatului Spaniei şi candidat pentru a obţine a treia oară Balonul de Aur. Pe locul trei este Leo Messi, cu un randament mai slab în acest an. Pe poziţia a patra este tot un nume legat de Barcelona, Tito Vilanova, fostul antrenor al catalanilor, care a decedat în acest an după o lungă luptă împotriva cancerului.

Pe locul cinci este Iker Casillas, portarul lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, urmat de Neymar, atacantul brazilian al Barcei, tenismanul spaniol Rafael Nadal, fotbalistul columbian al lui Real Madrid, James Rodriguez, şi de doi spanioli, pilotul de Formula 1 Fernando Alonso şi atletul Yago Lamela, care a murit anul acesta la vârstă de 36 de ani.