Scenariul suspendării lui Iohannis. Rădulescu&Co trimişi să pună mâna pe carte

Scenariul suspendării preşedintelui pentru 7 zile, timp în care PSD-ul să poată numi miniştri, revoca procurori, promulga legi periculoase este unul demn de infractori care introduc arbitrariul în viaţa a milioane de oameni, a arătat Stelian Ion.
Cătălin Rădulescu
Cătălin Rădulescu (Epoch Times România)

Deputatul USR Stelian Ion critică dur "soluţia" găsită de deputatul PSD Cătălin Rădulescu pentru ca PSD-ul să scurtcircuiteze împotrivirea preşedintelui Iohannis faţă de revocarea lui Lazăr, numirea unor miniştri, promulgarea unor acte normative controversate etc. Mai exact, cum Rădulescu a propus ca preşedintele să fie suspendat 7 zile timp în care înlocuitorul lui să dea curs dorinţelor PSD, după care Iohannis să revină la Cotroceni, Stelian Ion susţine că doar infractorii ar adopta un astfel de comportament.

Mai mult, ce vrea PSD-ul e şi neconstituţional, mai arată deputatul, trimiţându-i pe pesedişti să mai pună mâna pe carte.

"Ia să luăm noi cheia profesorului, să ne închidem în clasă, să motivăm absenţele şi să ne punem note mari, iar după aceea, îi deschidem, să vedem ce mai zice.

Dacă faci asta în liceu, vei avea grave probleme disciplinare şi probabil vei fi exmatriculat.

Dacă, însă te comporţi astfel când eşti demnitar, eşti un infractor care introduce arbitrariul în viaţa a milioane de oameni şi în destinul unui popor întreg.

Mai ales că Rădulescu-AKM (a se citi Dragnea) nu vrea să motiveze nişte absenţe, ci, după cum spune, „noi trebuie să îl suspendăm imediat, pe o perioadă de şapte zile, timp în care cel care îi ia locul să poată să facă, să numească miniştri, să revoce procurorul general, să numească procurorul şef la DNA, să promulge legile care trebuie promulgate, pe care dânsul le ţine şi îşi bate joc de ele, cum a fost Codul Penal, Codul de Procedură, legile justiţiei, după care să îl cheme pe domnul Iohannis, preşedinte de drept nemeritat în România, ales cum a fost ales, să i se dea înapoi mandatul după şapte zile şi să spună: poftim, domnule preşedinte”.

Şi de ce vă trebuie 7 zile? Că în câteva ore v-aţi putea face de cap cu tot ce aţi enumerat. Vreţi timp şi de o sindrofie la Cotroceni, să sărbătoriţi că aţi făcut din ţară sat fără câini?

Mai sunteţi şi incompetenţi pe deasupra! Procedură de suspendare fără referendum pentru demitere nu se poate, analfabeţilor! Şi fugiţi de referendum ca dracul de tămâie. Mai puneţi mâna pe carte, nu vă mai luaţi după prostiile lui Rădulescu, Iordache sau Nicolicea, că până şi cea mai obedientă Curte Constituţională va fi obligată să vă arate încă o dată cât de habarnişti sunteţi!", scrie, pe Facebook, Stelian Ion.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne