Scandalul fondării PLUS: Fiul fostului maior de Securitate iese din partidul lui Cioloş

PLUS, noul partid al lui Dacian Cioloş, anunţă că unul dintre fondatori, avocatul Adrian Iordache, fiul unui fost securist, a renunţat la orice calitate în cadrul partidului.
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Vlad Negrilă / Epoch Times)

PLUS, formaţiunea politică în care s-au înscris Dacian Cioloş şi colegii săi tehnocraţi, anunţă că avocatul Adrian Iordache a renunţat, joi, 24 ianuarie 2019, la orice calitate în cadrul partidului.

Anunţul vine în condiţiile în care PLUS a fost în centrul unui uriaş scandal după ce Marius Oprea a publicat un lung articol în care a susţinut că în spatele înregistrării la tribunal al PLUS se află Alexandru Iordache, fondatorul firmei de avocatură "Iordache et Partners", fost maior de Securitate, care l-a anchetat inclusiv pe el în trecut. Detalii aici.

Ulterior, Dacian Cioloş a ieşit public susţinând că nu a ştiut cine a înregistrat partidul la tribunal, că nu ştia cine a fost tatăl colegului său şi nici nu l-a interesat.

"Nu facem dosare de cadre pentru colaboratorii noştri. Nu ne interesează rudeniile, familia", a declarat Dacian Cioloş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne