Scandal uriaş la conferinţa Violetei Alexandru. A fost agresată de pensionari ce par a fi trimişi în misiune

Imagini de la conferinţa de presă. În prim-plan pensionarul agresiv care a boicotat evenimentul.
Imagini de la conferinţa de presă. În prim-plan pensionarul agresiv care a boicotat evenimentul. (Screenshot - Facebook)

Preşedintele PNL Bucureşti şi ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a fost bruiată într-un mod extrem de agresiv de un pensionar, în timpul unei conferinţe de presă susţinută, duminică, în sectorul 6 la lansarea candidaturii lui Ciprian Ciucu pentru funcţia de primar de sector.

Practic, în timpul conferinţei, un pensionar s-a apropiat de pupitrul de la care vorbea Violeta Alexandru şi a început efectiv să urle cu intenţia vădită de a boicota evenimentul.

“Ia mâna de pe mine, ia mâna de pe mine, criminaluleeee!”, striga pensionarul către cel care a încercat în mod paşnic să îl îndepărteze de la faţa locului.

Ministrul Muncii a cerut colegilor săi să nu fie agresivi, ba chiar să îl lase în pace pe scandalagiu, şi şi-a exprimat intenţia de a vorbi cu acesta după ce îşi va fi terminat discursul.

“Toţi acasă!!!" - striga individul adresându-se celor prezenţi, şi punându-se în faţa camerelor de filmat.

“Măreşte-mi pensiaaaa!!! Măreşte-mi pensia!!!” - urla bărbatul către Violeta Alexandru care i-a spus pe un ton paşnic că nu trebuie să se lase manipulat.

Agresorul nu a renunţat să boicoteze conferinţa strigând în continuare:

“Minciuni, huo, huo!!! Cheamă poliţia, foarte bine! Îmi dă dreptate poliţia, că vreţi să mă omorâţi”.

Violeta Alexandru a declarat că îi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor în vârstă, replică la care pensionarul parcă şi-a pierdut raţiunea, începând să urle cuvinte fără noimă şi bătând din palme pentru a putea acoperi vorbele ministrului:

“Nu-i adevărat! Nu trebuie să ne pensionăm! Nu-i adevărat! Măriţi-mi pensia! Da da da !!!!”.

Cu toate că Violeta Alexandru s-a arăta dispusă să discute cu scandalagiul pentru a-i da răspuns la eventuale întrebări, acesta a refuzat.

“Nu vă lăsaţi folosit şi manipulat căci nu asta este soluţia”, i s-a adresat în continuare Violeta Alexandru.

Replica bărbatului a fost:

“Ne, ne, ne, cu mine aţi încurcat-o!!! Ne, ne, ne!!!!

Până la urmă, Violeta Alexandru a mers şi a discutat cu pensionarul dându-i numărul său de telefon, dar misiunea acestuia părea să nu se fi încheiat căci omul a continuat să jignească persoanele prezente, strigând că el nu se teme de nimeni, proferând injurii la adresa celor care încercau să comunice cu el.

Ulterior, Ciprian Ciucu a declarat că se aştepta la un astfel de bruiaj pentru că “am ştiut de acum o jumătate de oră că Gabriel Mutu a trimis mai mulţi pensionari de la PSD sector 6 special pentru acest eveniment”, pentru a-l bruia.

Nici pentru Violeta Alexandru, incidentul pare să nu fi fost o surpriză:

“Ce ştiu cu siguranţă este că atunci când vorbesc despre sectorul 6 am aşa un sentiment că trebuie să mă feresc de oamenii primarului şi de tot ce înseamnă angajaţii pe care îi controlează, căci nu ştii niciodată la ce să te aştepţi. [...] Sincer te uiţi la cheltuielile acestui sector şi vezi prea puţine rezultate, foarte puţine. În schimb vezi cum gaşca din jurul primăriei şi oamenii care sunt pe lanţul acesta de cheltuieli publice s-au îmbogăţit şi este evident că PSD în sectorul 6 ca şi în celelalte sectoare de altfel foloseşte banii publici pentru interese de grup, foloseşte banii publici ai oamenilor din sectorul 6 pentru propriile afaceri şi pentru propriile planuri politice”.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.