Scandal pe Codul Administrativ. "Nimeni în afară de dvs. nu e capabil să analizeze 300 de pagini în câteva minute"

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) solicită premierului Viorica Dăncilă să respecte angajamentele luate în privinţa adoptării Codului Administrativ, după discuţiile cu partenerii sociali, reiese dintr-un comunicat remis Epoch Times.

"Îi reamintim că adoptarea acestui act normativ sub forma unei ordonanţe de urgenţă a primit avizul nefavorabil al Consiliului Economic şi Social iar FNSA a solicitat în nenumărate rânduri ca acest subiect să fie tratat cu responsabilitate. 'Vom vedea formularea definitivă înainte de a vota'. Stimată doamnă prim-ministru, considerăm că această declaraţie demonstrează clar modul în care Guvernul României înţelege să trateze cu responsabilitate şi seriozitate reglementările din acest cod! Apreciem însă capacitatea de analiză şi sinteză a structurii pe care o reprezentaţi, nimeni, în afară de dumneavoastră, nu este capabil să analizeze un document de aproximativ 300 de pagini în câteva minute", a transmis FNSA.

În cazul în care Guvernul va adopta în şedinţă OUG referitor la Codul Administrativ, fiind introdus pe lista suplimentară, organizaţia a anunţat că va considera că "acest demers este îndreptat împotriva cetăţenilor acestei ţări, că sfidează toate principiile de drept iar singurul lui scop este acela de a proteja un grup de interese care doreşte să feudalizeze administraţia publică din România".

"Aşteptăm cu interes convocarea la discuţii pe tema Codului administrativ, sperând că declaraţiile transmise în mass-media, pe tema intenţiei de dialog, înainte de adoptare, nu au fost mincinoase", se mai arată în comunicatul FNSA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne