Scandal monstru în Parlament: Dragnea, huiduit de protestatari. Presa, luată şi ea pe sus de gărzile şefului PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut parte de o surpriză neplăcută chiar la ieşirea din plenul Parlamentului, unde avea loc un protest spontan #rezist.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost huiduit de protestatarii #rezist pe holurile Parlamentului, la ieşirea din plen unde premierul Viorica Dăncilă susţinuse un lung discurs despre stadiul pregătirilor pentru preşedinţia Consiliului UE.

"Demisia, demisia", "Infractorul", "Vine condamnareeeeea!", "DNA, să vină să vă ia", "Cuib de hoţi şi de mafioţi", strigau protestatarii în timp ce liderul PSD era escortat spre biroul său.

Era atât de mare îmbulzeala în jurul lui Dragnea şi a premierului Viorica Dăncilă, încât inclusiv presa a fost bruscată de cei care îl însoţeau pe liderul PSD.

"Inadmisibil: parlamentari PSD, care erau gărzi de corp ad hoc pentru Liviu Dragnea, au împărţit pumni şi îmbrânceli jurnaliştilor. În imagini se văd parlamentarii Laurenţiu Nistor, Florin Buicu, Dorel Căprar, Vlad Bontea şi Ilie Toma. Cel puţin 5 jurnalişti au fost agresaţi", a comentat jurnalistul Cristi Citre, care a postat o filmare în acest sens.

Dragnea a reuşit să ocolească grupul de protestatari şi să ajungă la biroul său.

"E împinsă presa de oamenii de ordine, ca sa poate trece Dragnea. Deşi este infractor are parte de pază şi protecţie", a declarat unul dintre protestatari care filma.

Preşedintele PSD a refuzat să răspundă întrebărilor presei în acest context şi i-a invitat pe jurnalişti să-i întrebe despre acest "circ" pe cei de la USR.

Reporter: Cum vedeţi acest lucru?

Dragnea: Voi cum vedeţi?!

Reporter: Aţi fost foarte absent la codurile penale.

Dragnea: D-aia protestează?

Reporter: Nu ştiu. Poate fi un motiv.

(încep îmbrâncelile)

Reporter: Domnule preşedinte, oamenii se bat aici. Uitaţi-vă la ce se ajunge.

Dragnea: Tu ţi-ai făcut datoria, ai întrebat. Circul ăsta? Voi aşa vreţi să faceţi presă? Dacă la voi în studio vin asemenea oameni mai faceţi emisiuni? Faceţi cu cei de la USR.

"Încă nu i-au luat pe ăştia de aici?", a comentat ministrul de Interne, Carmen Dan, atunci când a ieşit din plenul Parlamentului şi a găsit încă scandalul în plină desfăşurare.

"Oriunde în lumea civilizată s-ar fi întâmplat îi luau cu dubele. Este inadmisibil", a reacţionat la rândul său şi pesedistul Marian Neacşu.

Detalii despre protestul din inima Parlamentului aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne