Scandal în PMP. Turcescu, către Paleologu: Ce, micuţule, îţi pute partidul care te-a scuturat de praful anonimatului?

Robert Turcescu, conferinţă de presă PMP
Robert Turcescu, conferinţă de presă PMP (Epoch Times România)

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a declarat într-un interviu la "Cafeaua Naţiei" că, din punctul său de vedere, colaborarea cu PMP nu s-a încheiat după eşecul înregistrat în turul unu al alegerilor prezidenţiale. Fostul candidat la Cotroceni a afirmat că în PMP cunoaşte multe persoane de calitate pe care le apreciază foarte mult, însă Robert Turcescu nu se numără printre ele. Replica fostului jurnalist nu s-a lăsat mult aşteptată.

Întrebat ce părere are despre faptul că Robert Turcescu l-a cam „certat”, Theodor Paleologu a răspuns:

„Nu e treaba mea să comentez ce spune Robert Turcescu, nici nu mă interesează. E problema internă a PMP-ului. Robert Turcescu e o problemă internă a PMP-ului. Să se spele pe cap cu el. Nu este treaba mea! Slavă Domnului eu nu sunt în PMP şi nu am de gestionat asemenea persoane. Şi nu e singurul, dar el e cel mai vocal din acest punct de vedere. A fost în mod constant împotriva candidaturii mele. [...] Nu mă interesează subiectul. E treaba celor de la PMP să gestioneze această problemă”.

În replică, Turcescu i-a aruncat cuvinte grele lui Paleologu şi a încercat să acrediteze ideea că fostul ministru al Culturii ar avea o problemă cu tot PMP-ul, nu doar cu el personal.

„Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Naţiei, pe Prima Tv: ‘Slavă Domnului, eu nu sunt în PMP!’ Ia uite unde era gogoaşa înfuriată! Da' ce, micuţule, îţi pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ţi-e, mă, ruşine? Zeci de mii de membri PMP au tras în campania asta pentru tine de le-au sărit ochii din cap şi tu le dai cu flit? Eu nu ţi-am făcut campanie pentru că acum două luni, la sediul partidului, când te-am auzit că vrei să candidezi INDEPENDENT, doar susţinut de PMP, am intuit exact ce loază eşti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalţi colegi din PMP ai putea să arăţi, mai, gogoaşă înfuriată!”, a scris Turcescu, pe Facebook.

Vă invităm să urmăriţi declaraţia lui Paleologu, în materialul video, chiar la începutul emisiunii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne