Scafandru italian "pescuieşte" o caracatiţă într-un mod cu totul original [video]

Caracatiţa îl "pescuieşte" pe scafandru
Caracatiţa îl "pescuieşte" pe scafandru (screenshot tramite video Youtube)

Giuseppe Tortorella, un scafandru italian din Torre del Greco, Napoli, a devenit celebru în aceste zile, răspândind pe YouTube o scenă foarte deosebită, în care autorul este prietenul său, Roberto care era la "pescuit".

Aparent, în loc ca Roberto să prindă caracatiţa în mare, caracatiţa pare că l-a prins pe Roberto, agăţându-se puternic de spatele lui.

Tortorellla a împărtăşit imaginile pe YouTube şi un canal Instagram unde a primit peste un milion de vizionări.

În timp ce Tortorella îşi filmează prietenul, se distrează copios.

"Caracatiţa ai prins-o tu, sau te-a prins ea pe tine?”.

"Filmez pentru a înţelege ce fel de pescar eşti, sau dacă aceasta este o nouă tehnică”, spune Tortorella. “Ce pescar de caracatiţă eşti!", adaugă el, lăudându-l.

Roberto, care încearcă să se elibereze de caracatiţă, răspunde amuzat intrând în joc: "Este o tehnică specială de pescuit!".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style