Scafandru italian "pescuieşte" o caracatiţă într-un mod cu totul original [video]

Caracatiţa îl "pescuieşte" pe scafandru
Caracatiţa îl "pescuieşte" pe scafandru (screenshot tramite video Youtube)

Giuseppe Tortorella, un scafandru italian din Torre del Greco, Napoli, a devenit celebru răspândind pe YouTube o scenă deosebită, în care autorul este prietenul său, Roberto care era la "pescuit".

Aparent, în loc ca Roberto să prindă caracatiţa în mare, caracatiţa pare că l-a prins pe Roberto, agăţându-se puternic de spatele lui.

Tortorellla a împărtăşit imaginile pe YouTube şi un canal Instagram unde a primit peste un milion de vizionări.

În timp ce Tortorella îşi filmează prietenul, se distrează copios.

"Caracatiţa ai prins-o tu, sau te-a prins ea pe tine?”.

"Filmez pentru a înţelege ce fel de pescar eşti, sau dacă aceasta este o nouă tehnică”, spune Tortorella. “Ce pescar de caracatiţă eşti!", adaugă el, lăudându-l.

Roberto, care încearcă să se elibereze de caracatiţă, răspunde amuzat intrând în joc: "Este o tehnică specială de pescuit!".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură