Şantaj electoral cu ajutorul social în Vrancea

Locuitorii unei comune vrâncene sunt ameninţaţi că li se va tăia din ajutorul social dacă nu iau parte la întâlnirea electorală cu baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan.
Marian Oprişan
Marian Oprişan (Epoch Times România)

Viceprimarul comunei Vizantea Livezi, Gheorghe Norocea, le condiţionează consătenilor săi primirea ajutorului social de prezenţa la întâlnirile electorale.

Potrivit justitiecurata.ro, Norocea a întocmit o listă care conţine numele beneficiarilor ajutorului social din localitate, pe care a şi autentificat-o cu ştampila Primăriei, în care invită cetăţenii la o întâlnire electorală cu şeful CJ Vrancea şi al PSD, Marian Oprişan, pe data de 19 mai, la ora 14.

Convocarea întocmită de viceprmiarul din Vizantea Livezi.
Convocarea întocmită de viceprmiarul din Vizantea Livezi. (Justitiecurata.ro)

În respectiva notă se specifică expres că cine nu se prezintă nu va mai primi ajutorul social garantat de stat.

„Persoanele care nu se vor prezenta li se va suspenda ajutorul social pentru ziua respectivă”, se arată în adresa pe care viceprimarul a trimis-o din poartă în poartă pentru a se asigura că nimeni nu lipseşte de la întâlnirea cu Oprişan.

Convocarea întocmită de viceprimarul din Vizantea Livezi.
Convocarea întocmită de viceprimarul din Vizantea Livezi. (Justitiecurata.ro)

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne