Şansele destinului: Un om supravieţuieşte în mod miraculos după ce o tijă i-a străpuns craniul

Sanjay Bahe
Sanjay Bahe (screenshot tramite video FoxNews)

Un muncitor în construcţii, în vârstă de 21 de ani, a supravieţuit unui traumatism cranian înfricoşător. Chirurgii au avut nevoie de 90 de minute să-i extragă în siguranţă o tijă de fier care i-a străpuns craniul. Sanjay Bahe, din Balaghat, India, a căzut într-un puţ în timp ce făcea reparaţiile necesare, raportează SWNS.

Tija i-a străpuns craniul dintr-o parte în alta: de la tâmpla dreaptă până în regiunea frontală stângă, potrivit sursei.

(SWNS)

După acccident a fost transportat de urgenţă într-un spital din apropiere, unde i-a fost înlăturată tija fără a-i provoca alte traume majore.

„Am efectuat o intervenţie chirurgicală cu toată precauţia posibilă pentru a evita alte complicaţii“, a relatat dr. Pramod Giri, neurochirurg la Spitalul B.J., pentru SWNS.

(SWNS)

Giri a declarat că Bahe a avut noroc deoarece tija a trecut cu doar câţiva milimetri pe lângă o venă majoră. La un moment dat, Bahe a prezentat tensiune arterială scăzută, dar dr. Giri a afirmat că în prezent este în „stare bună“ şi se află sub control permanent pentru orice posibile complicaţii postchirurgicale, inclusiv meningita.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style